29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Інноваційний розвиток підприємств сфери торгівлі: світові тенденції та практика в Україні

Останні виставки
Останні новини
Інноваційний розвиток підприємств сфери торгівлі: світові тенденції та практика в Україні PDF Друк e-mail

Інноваційний розвиток підприємств сфери торгівлі: світові тенденції та практика в Україні

Інноваційний розвиток підприємств сфери торгівлі: світові тенденції та практика в Україні : монографія / [С. А. Давимука, Л. І. Федулова, Н, М. Попадинець та ін. ]; за заг. ред. С. А. Давимуки; ДУ "Інститут регіональних досліджень імені М. І. Долішнього НАН України". – Львів, 2016. – 432 с.

ISBN 978-966-02-8099-1

У монографії висвітлено теоретико-методологічні засади та практичні аспекти інноваційного розвитку підприємств сфери торгівлі. Виявлено характерні тенденції стану інноваційного розвитку підприємств сфери торгівлі України та охарактеризовано особливості їх інноваційної стратегії і політики. Визначено інноваційний механізм інноваційного розвитку підприємств та шляхи його реалізації, запропоновано методичний інструментарій щодо оцінки ефективності та результативності інноваційного розвитку торговельних підприємств. Розроблено пропозиції щодо вдосконалення процесу інноваційного розвитку підприємств сфери торгівлі на макро- та мікрорівнях.

Для наукових працівників, керівників, державних службовців, фахівців, менеджерів підприємств і організацій, викладачів, аспірантів, студентів, а також широкого кола читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Драйв. Завести сотрудников и достичь выдающихся результатов
Управління фінансовою санацією підприємства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки