20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Захист прав суб’єктів господарювання PDF Друк e-mail

Захист прав суб’єктів господарювання

Деревянко Б. В.

Захист прав суб’єктів господарювання : навчальний посібник/ Б. В. Деревянко, О. А. Туркот; за ред. д-ра юрид. наук, проф. Б. В. Деревянка. – 2-е вид., переробл. і доповн. – Львів : ТОВ «Галицька видавнича спілка», 2019. – 150 с.

ISBN 978-617-7363-92-6

У навчальному посібнику захист прав суб'єктів господарювання розглянуто як комплекс норм господарського законодавства і групу інститутів господарського права. Розкрито поняття, значення та види правового регулювання захисту прав суб’єктів господарювання, визначено положення захисту різними державними органами та самими суб’єктами господарювання у різних галузях і сферах, розкрито поняття комплексного явища «рейдерство» і визначено шляхи боротьби із ним та профілактики його випадків. Курс лекцій складається із дев'яти тем, кожна з яких закінчується стислими висновками, завданнями і питаннями для самоконтролю, темами рефератів. У кінці курсу лекцій є перелік основних нормативно-правових актів, якими регулюються питання захисту прав суб’єктів господарювання, а також основної навчальної літератури з курсу.

Для студентів, курсантів і слухачів закладів вищої освіти, аспірантів і вчених та усіх, хто цікавиться правовим регулюванням захисту прав суб’єктів господарювання.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Товарознавство непродовольчих товарів. Частина III. Товарознавство взуттєвих товарів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки