19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Статистика фінансового ринку PDF Друк e-mail

Статистика фінансового ринку

Сословський В. Г.

Статистика фінансового ринку: практикум / В. Г. Сословський. – Львів : «Новий Світ-2000», 2019. – 168 с.

ISBN 978-966-418-275-8

Навчальний посібник розкриває процес вивчення закономірностей функціонування фінансового ринку з використанням сучасних методів та програмних засобів обробки статистичної інформації. Наведені у посібнику матеріали висвітлюють перший етап статистичного аналізу вихідних даних про стан досліджуваного явища.

Наведені рекомендації щодо отримання вихідних даних, описаний інструментарій системи Statistica, що використовується як засіб пошуку закономірностей, і розглянуті практичні аспекти застосування методів багатомірного кластерного аналізу на прикладі пошуку однорідних груп (кластерів) у сукупності країн ОЕСР, які характеризуються індикаторами фінансової уразливості.

Посібник призначений для проведення практичних і лабораторних занять та індивідуальної роботи студентів, що навчаються за магістерськими програмами «Фінансовий менеджмент» і «Управління фінансово-економічною безпекою». Посібник також може бути корисним аспірантам економічних спеціальностей.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ВДРЕБЕЗГИ. Новая информационная экономика и трансформация бизнес-стратегий
Маркетплейс 3.0.
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки