29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Фінансовий нагляд в Україні: проблеми і перспективи розвитку

Останні виставки
Останні новини
Фінансовий нагляд в Україні: проблеми і перспективи розвитку PDF Друк e-mail

Фінансовий нагляд в Україні: проблеми і перспективи розвитку

Кремень В. М. Фінансовий нагляд в Україні: проблеми і перспективи розвитку : Монографія. – Суми : видавництво «Ярославна». 2018. – 320 с.

ISBN 978-966-7538-31-6

У монографії представлено теоретико-методологічне узагальнення проблем та перспектив розвитку фінансового нагляду в Україні. Досліджено сутність, види, умови досягнення мети, інституційну структуру та міжнародні принципи фінансового нагляду. Виявлено етапи розвитку фінансового сектору та фінансового нагляду, здійснено оцінювання дотримання вимог фінансового нагляду фінансовими посередниками. З метою вдосконалення практики фінансового нагляду та підвищення ефективності наглядових дій розроблено моделі прогнозування ймовірності банкрутства банків та страхових компаній, науково-методичний підхід до оптимізації рівня достатності регулятивного капіталу банків та визначення приналежності фінансових посередників до системно-важливих.

Видання призначене для фахівців у галузі фінансів і кредит), студентів вищих навчальних закладів та аспірантів економічних спеціальностей, викладачів, співробітників банків і науковців.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Фізіологія зарчування
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки