29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Механізм управління санацією підприємств PDF Друк e-mail

Механізм управління санацією підприємств

Ларіонова К. Л., Донченко Т. В.

Механізм управління санацією підприємств : монографія / К. Л. Ларіонова, Т. В. Донченко – Хмельницький: ФОП Мельник А. А., 2016. – 244 с.

ISBN 978-617-7094-68-4

В монографії досліджено економіко-правові аспекти банкрутства та санації підприємств в сучасних умовах розвитку економіки, систематизовано науково-теоретичні підходи до трактування сутності поняття «санація», розглянуті сучасні підходи до класифікації санації підприємств.

У результаті узагальнення теоретичних та аналітичних досліджень визначено базові елементи та розроблено модель організаційно-економічного механізму управління санацією підприємств. Ключовим елементом запропонованого механізму окреслено процедуру вибору та реалізації санаційної стратегії залежно від рівня санаційного потенціалу підприємства і класу кризи.

Монографія буде корисною для фахівців і науковців у галузі економіки та фінансів, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, арбітражних керуючих і керівників підприємств.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Унікальна Україна: географія та ресурси туризму
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки