02 | 07 | 2022
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства

Останні виставки
Останні новини
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства PDF Друк e-mail

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства

Зламанюк Л. М. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства. [текст] конспект лекцій. / Л. М. Зламанюк. – К. : «Центр учбової літератури», 2017. – 354 с.

ISBN 978-617-673-509-0

Викладено текст лекцій з дисципліни "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Блок. Технологія виробництва продукції конярства), для студентів ОС "Магістр" спеціальності: 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Карьера менеджера
Еволюція господарської системи: методологія аналізу у світовій економічній думці (кінець ХІХ ‒ початок XXI ст.)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки