20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства

Останні виставки
Останні новини
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства PDF Друк e-mail

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства

Зламанюк Л. М. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. Блок. Технологія виробництва продукції конярства. [текст] конспект лекцій. / Л. М. Зламанюк. – К. : «Центр учбової літератури», 2017. – 354 с.

ISBN 978-617-673-509-0

Викладено текст лекцій з дисципліни "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Блок. Технологія виробництва продукції конярства), для студентів ОС "Магістр" спеціальності: 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Зміна та припинення цивільного правовідношення як способи захисту цивільних прав
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки