29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Правове регулювання діяльності у сфері страхування та перестрахування: проблеми теорії та практики

Останні виставки
Останні новини
Правове регулювання діяльності у сфері страхування та перестрахування: проблеми теорії та практики PDF Друк e-mail

Правове регулювання діяльності у сфері страхування та перестрахування: проблеми теорії та практики

Пацурія Н. Б.

Правове регулювання діяльності у сфері страхування та перестрахування: проблеми теорії та практики : монографія / Н. Б. Пацурія, І. М. Войцеховська, А. С. Головачева. – Київ : Видавництво Ліра-К, 2017. – 256 с.

ISBN 978-617-7507-13-9

Монографія є першим у вітчизняному правознавстві комплексним дослідженням теоретико-практичних проблем організації та здійснення діяльності у сфері страхування та перестрахування.

У монографії визначено поняття та специфічні ознаки страхової та перестрахової діяльності, посередницької діяльності у вказаних сферах. Також встановлено особливості та проблемні аспекти правового становища суб’єктів страхової та перестрахової діяльності, страхових агентів, страхових та перестрахових брокерів. Обгрунтовано необхідність та специфіку державного регулювання діяльності даних суб'єктів.

Розроблено конкретні пропозиції і рекомендації, спрямовані на удосконалення нормативно-правового регулювання діяльності у страхуванні та перестрахуванні в Україні.

Монографія призначена для науковців, викладачів, аспірантів, студентів вищих юридичних навчальних закладів, суддів, практикуючих юристів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Микроменеджмент
Особливості реалізації грошово-кредитної політики в сучасних умовах
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки