23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Історія земельних відносин і землеустрою в Україні

Останні виставки
Останні новини
Історія земельних відносин і землеустрою в Україні PDF Друк e-mail

Історія земельних відносин і землеустрою в Україні

Третяк A. M., Прядка Т. М., Гетманьчик І. П.

Історія земельних відносин і землеустрою в Україні [текст] підручник / Третяк А. М., Т. М. Прядка, І. П. Гетманьчик. - Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2017. - 420 с.

ISBN 978-966-289-112-6

Висвітлено актуальні питання розвитку земельних відносин і землеустрою в Україні у феодально-кріпосну епоху і в період селянської реформи 1861 року, період зародження капіталізму, Столипінської реформи 1906 -1917 pp., період Радянської України. Розкрито історію земельних відносин і землеустрою у період незалежності України, зокрема: основні засади реформування земельних відносин, зміна системи власності на землю та сільськогосподарського землекористування, землеустрій як основний механізм здійснення заходів земельної реформи, організаційні та соціально-економічні наслідки земельної реформи у період 1991-2000 років, земельний кодекс України 2001 р. - основа зміни інституційного середовища земельної реформи, а також реформування земельних відносин і системи землекористування в сільському господарстві, інституційні зміни землеустрою та зниження його ролі в розвитку системи сільськогосподарського землекористування, управлінські та еколого-економічні наслідки земельної реформи у період 2001-2015 років.

Для студентів, аспірантів і викладачів землевпорядних факультетів, а також широкого кола фахівців у галузі земельних відносин і землеустрою.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Історія країн Центрально-Східної Європи (кінець XX — початок XXI ст.)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки