20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Проблеми теорії та практики обліково-аналітичних наук

Останні виставки
Останні новини
Проблеми теорії та практики обліково-аналітичних наук PDF Друк e-mail

Проблеми теорії та практики обліково-аналітичних наук

Проблеми теорії та практики обліково-аналітичних наук : монографія / за заг. ред. д-ра екон. наук, проф. Олексія Ковалюка і канд. екон. наук, проф. Володимира Швеця. – Львів : ЛНУ імені Івана Франка, 2017. – 440 с.

ISBN 968-617-10-0392-7

Досліджено особливості теоретичних та практичних проблем обліково-аналітичних наук в Україні та світі. Визначено історичні та теоретико-філософські основи обліково-аналітичних наук. Розкрито головні проблеми обліку та звітності суб'єктів господарювання в Україні. На основі досліджень діяльності суб’єктів господарювання у різних сферах діяльності розглянуто організаційно-методологічні основи проведення аналізу, аудиту, контролю й оподаткування, запропоновано концепцію подальшого удосконалення обліково-аналітичних наук в Україні.

Монографія буде корисною для науковців, студентів економічних спеціальностей, бухгалтерів, фахівців державних контролюючих органів, аудиторських компаній та судових експертів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Цивільне право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки