28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Глава держави та місцеве самоврядування в Україні: конституційно-правові засади взаємодії

Останні виставки
Останні новини
Глава держави та місцеве самоврядування в Україні: конституційно-правові засади взаємодії PDF Друк e-mail

Глава держави та місцеве самоврядування в Україні: конституційно-правові засади взаємодії

Горащенков О. М.

Глава держави та місцеве самоврядування в Україні: конституційно-правові засади взаємодії : монографія / О. М. Горащенков ; за наук. ред. д.ю.н., проф., засл. діяча науки та техніки України М. О. Баймуратова. – Одеса : Фенікс, 2017. – 184 с.

ISBN 978-966-928-117-3

Монографія присвячена комплексному дослідженню конституційно-правових аспектів діяльності глави держави щодо гарантування та забезпечення подальшого розвитку місцевого самоврядування. В роботі розглянуті концептуальні підходи до визначення місця глави держави у системі гарантів місцевого самоврядування, проведений аналіз функцій та завдань Президента України, форм та методів його правотворчої діяльності у сфері муніципального розвитку.

Дослідження має теоретичне і практичне значення та буде корисне не тільки для науковців та студентів, а також практичних працівників органів державної влади та місцевого самоврядування.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Розвиток депозитарної і депозитної дія тьності в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки