20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Управління безпечністю харчової продукції

Останні виставки
Останні новини
Управління безпечністю харчової продукції PDF Друк e-mail
Понеділок, 05 липня 2021, 08:33

Управління безпечністю харчової продукції

Ткаченко А. С.

Управління безпечністю харчової продукції : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни здобувачами вищої освіти спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність освітні програми «Товарознавство і торговельне підприємництво», «Експертиза та митна справа» ступеня бакалавра / А. С. Ткаченко, О. О. Горячова. – Полтава : ПУЕТ, 2021. – 42 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM).

Управління безпечністю харчової продукції

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Джерела господарського права України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки