20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Планування діяльності підприємств PDF Друк e-mail

Планування діяльності підприємств

Березівський П. С., Михалюк Н. І., Балаш Л. Я та ін.

Планування діяльності підприємств : навч. посіб. / П. С. Березівський, H. I. Михалюк, Л. Я. Балаш та ін.; за редакцією Н. І. Михалюк. – Львів : «Новий Світ-2000», 2018 – 620 с.

ISBN 978-966-418-283-3

Навчальний посібник написано відповідно до програми навчальної дисципліни. У розділах посібника висвітлено питання наукових основ поняття планування а саме: теоретичні основи планування виробництва в аграрних формуваннях; практичні основи планування виробництва продукції тваринництва і рослинництва; планування допоміжних, обслуговуючих і підсобних виробництв, організаційно-економічні параметри ресурсо-ощадних технологій виробництва продукції рослинництва і тваринництва. Наведено технологічні процеси виробництва продукції рослинництва і тваринництва, системи технологій зберігання і переробки сільськогосподарської продукції.

Навчальний посібник розрахований на студентів економічних спеціальностей вищих аграрних закладів освіти. Також може бути корисний для студентів неекономічних спеціальностей, керівників і спеціалістів аграрних формувань різних форм власності та господарювання, а також слухачів системи закладів післядипломної освіти та практичних працівників економічного профілю.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Цивільний та Цивільний процесуальний кодекси: постатейний покажчик правових позицій Верховного Суду України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки