25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Останні виставки
Останні новини
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність PDF Друк e-mail

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність: підручник / за заг. ред. д.е.н., проф. І. М. Сотник, д.е.н., проф. Л. М. Таранюка. Суми: ВТД «Університетська книга». 2018. 572 с.

ISBN 978-966-680-847-2

У підручнику викладено теоретичні, методичні та прикладні аспекти діяльності суб'єктів підприємництва, торгівлі і біржової діяльності. Розглянуто питання антикризового управління у підприємництві, особливості розвитку бізнесу з урахуванням європейських тенденцій. Розкрито економічні аспекти соціальних відносин, логістики, ціноутворення, бізнес-планування, маркетингової діяльності, управління витратами, стратегічного планування в підприємницькій та торговельній сферах. Приділено увагу моделюванню бізнес-прсцесів та їх змінам у підприємництві, питанням організаційної культури та етики в бізнесі.

Підручник призначений для підготовки бакалаврів та. магістрів зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», а також буде корисним для викладачів та фахівців, що працюють у сфері підприємництва, торгівці та біржової діяльності.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Економіка промислового підприємства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки