29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Судова медицина та судова психіатрія PDF Друк e-mail

Судова медицина та судова психіатрія

Біленька Г. А.

Судова медицина та судова психіатрія : підручник / Г. А. Біленька. – Харків : Право, 2018. – 376 с. : іл.

ISBN 978-966-937-255-0

У підручнику висвітлюються питання судової медицини та судової психіатрії, що виникають у правовій практиці. У розділі І «Судова медицина» розглянуто питання танатології, травматології, механічної асфіксії, токсикології, впливу критичних температур, електрики та ін., які мають велике значення при розслідуванні злочинів, пов'язаних із заподіянням тілесних ушкоджень та смерті людині. Особливу увагу приділено питанням, що надаються до експертизи того чи іншого об'єкта.

У розділі II «Судова психіатрія» розглянуто організаційно-правові та науково-практичні засади судової психіатрії, а також основні розлади психічного здоров'я, симптоми та синдроми, що супроводжують їх клінічну картину, перебіг та причини виникнення душевних хвороб. Приділено увагу судово-психіатричній оцінці окремих психічних захворювань, що має значення при розгляді кримінальних проваджень і цивільних справ. Наведено коротку клінічну картину психічних порушень при різного роду наркоманіях та токсикоманіях.

Для правознавців (слідчих, прокурорів, адвокатів, суддів), студентів юридичних вищих навчальних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
Правила Кавасаки. Жесткое руководство для тех, кто хочет оставить конкурентов позади
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки