29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Напрями творчого проектування та його техніко-економічне обгрунтування. Книга 1

Останні виставки
Останні новини
Напрями творчого проектування та його техніко-економічне обгрунтування. Книга 1 PDF Друк e-mail

Напрями творчого проектування та його техніко-економічне обгрунтування. Книга 1

Жук А. Я.

Напрями творчого проектування та його техніко-економічне обгрунтування. Книга 1. Навчальний посібник. / Жук А. Я., Желябіна Н. К., Таратута К. В., Коваль М. В. – К.: Кондор-Видавництво 2012. – 540 с.

ISBN 978-966-2781-12-0

Висвітлено методологію підходів при виконанні проектно-конструкторських рішень, що визначається критеріями науково-технічної творчості, стандартизації та економіки конструювання. Охарактеризовано супроводжуючу проектно-конструкторську документацію та основні аспекти її розрахунків і оформлення. Описано прогресивні напрями та методи удосконалення металургійного обладнання. Наведено характеристики, габаритні та монтажні розміри новітніх зразків гідро-, пневмо- та електроприводів обертової і поступальної дії. Особливу увагу приділено висвітленню методів і засобів захисту обладнання від динамічних навантажень, застосуванню сучасних приладів технічного контролю та діагностування.

Може бути використаний при підготовці студентів, що навчаються за напрямами «Інженерна механіка» та «Машинобудування», а також аспірантів механічних спеціальностей.

Іл.: 299; табл.: 95; бібліогр.: 64 наймен.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
1С: Управление торговлей 8.2
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки