20 | 01 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій



URAN

Facebook.com
Головна Нові надходження книг Продовольча сировина
Останні виставки
Останні новини
Продовольча сировина PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 22 березня 2010, 17:33
Продовольча сировина

   Колтунов В.А.

   Продовольча сировина : підручник / В.А. Колтунов. - К. : Київ, нац. торг.-екон. ун-т, 2009. - 268 с.

   У підручнику, з урахуванням сучасних досягнень науки і передового досвіду, висвітлені питання формування і визначення якості сировини рос­линного і тваринного походження, збереження її на шляху від виробника до споживача. Велика увага приділена визначенню регіонів України для виробництва конкурентоспроможної продукції як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку збуту, оцінці сортового складу продукції рослинництва, заготівельним вимогам до тваринницької сировини на основі чинної в Україні нормативно-технічної документації з поглибленим науково-технічним обґрунтуванням тих процесів, які мають вирішальне значення для формування товарознавчих якостей, технологічних властивостей і збереження сировини. Окремий розділ присвячено роботі карантинної служби, карантинним хворобам і шкідникам рослинної і тваринної сировини. Мета цієї праці - забезпечення знань і уміння застосувати їх на практиці майбутніми фахівцями вищої кваліфікації.

   Підручник (друге доповнене видання) призначено для підготовки ба­калаврів, спеціалістів і магістрів з напряму «Торгівля» у вищих навчальних закладах IIIIV рівня акредитації, а також може бути використаний при підготовці спеціалістів сільськогосподарського, економічно-комерційного й управлінського спрямування.

Останнє оновлення на Понеділок, 22 березня 2010, 17:33
 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Менеджмент європейської економічної інтеграції
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки