25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Розвиток національної системи бухгалтерського обліку і контролю в Україні в умовах євроінтеграції

Останні виставки
Останні новини
Розвиток національної системи бухгалтерського обліку і контролю в Україні в умовах євроінтеграції PDF Друк e-mail

Розвиток національної системи бухгалтерського обліку і контролю в Україні в умовах євроінтеграції

Розвиток національної системи бухгалтерського обліку і контролю в Україні в умовах євроінтеграції : монографія / За загальною редакцією Мельник Т. Г. – К.: Кондор-Видавництво, 2017. – 226 с.

ISBN 978-617-7458-32-5

У монографії досліджено актуальні питання проблеми розвитку та удосконалення національної системи бухгалтерського обліку і контролю в Україні в умовах євроінтеграційних процесів.

Важливе місце в роботі приділено висвітленню об'єктивної необхідності реформування системи бухгалтерського обліку і контролю, теоретико-методологічним та організаційним засадам стандартизації та гармонізації бухгалтерського обліку і звітності, стандартизації та гармонізації бухгалтерського обліку і контролю та їх вплив на систему управління.

В контексті реформування системи обліку і контролю розглядаються проблеми обліково-аналітичної освіти і науки. Напрями удосконалення системи бухгалтерського обліку і звітності в умовах євроінтеграції.

Монографія розрахована на тих, хто досліджує актуальні наукові та практичні аспекти розвитку бухгалтерського обліку, звітності та контролю в Україні в умовах трансформаційних процесів та реформування економічних і суспільних відносин.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Организация производства и управление предприятием
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки