29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Державне бюджетування в Україні: сутність та основні детермінанти

Останні виставки
Останні новини
Державне бюджетування в Україні: сутність та основні детермінанти PDF Друк e-mail

Державне бюджетування в Україні: сутність та основні детермінанти

Державне бюджетування в Україні: сутність та основні детермінанти / З. С. Варналій, К. В. Коваленко, С. В. Онищенко, І. В. Савич ; за ред. З. С. Варналія. – Київ : Знання України, 2017. – 395 [1] с.

ISBN 978-966-316-401-4

У монографії досліджено теоретичні засади та практичні аспекти державного бюджетування. Розкрито сутність, тенденції та детермінанти державного бюджетування, а також місце бюджетної безпеки в системі державного бюджетування в Україні. Повно та всебічно проаналізовано основні детермінанти державного бюджетування в Україні, а саме: детінізацію економіки та бюджетних відносин, зовнішній державний фінансовий контроль і його роль у підвищенні ефективності державного бюджетування.

Розраховано на науковців, викладачів, студентів, державних службовців та широке коло читачів, які цікавляться актуальними проблемами державного бюджетування в Україні.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Маркетингова інформація
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки