19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Організація педагогічної та науково-асистентської практики в кредитно-модульній системі

Останні виставки
Останні новини
Організація педагогічної та науково-асистентської практики в кредитно-модульній системі PDF Друк e-mail
Організація педагогічної та науково-асистентської практики в кредитно-модульній системі

   Організація педагогічної та науково-асистентської практики в кредитно-модульній системі (освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр") /Укл.: Соловей М.І., Спіцин Є.С., Бориско Н.Ф., Скляренко Н.К., Кудіна В.В., Бражник Н.О., Демчук B.C. - Вид. 2-ге, доп. - К.: Ленвіт, 2009.-112 с.

   ISBN 966-8995-02-3

   Навчально-методичний посібник з педагогічної та науково-асистентської практики спрямований на допомогу магістрантам у питаннях планування, проведення та підведення підсумків практики.

   У посібнику визначено мету, головні завдання та зміст педагогічної та науково-асистентської практики, розкриті права і обов'язки магістрантів-практикантів та керівників практики. Подано рекомендації щодо організації навчальної, виховної та науково-дослідницької роботи практикантів. Представлено критерії оцінювання студентів за підсумками практики, зразки оформлення звітної документації.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Красномовство
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки