19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Процесуальне діловодство PDF Друк e-mail

Процесуальне діловодство

Стовпець В. Г., Стовпець О. В.

Процесуальне діловодство: навчально-методичний посібник / [за ред. В. Стовпця], В. Г. Стовпець, О. В. Стовпець – Херсон: Грінь Д.С., 2016. – 200 с.

ISBN 978-966-930-090-4

Навчально-методичний посібник «Процесуальне діловодство» має на меті надати ґрунтовні знання не тільки студентам-правознавцям, але й підвищити рівень юристів-практиків і працівників діловодних служб судів. В ньому розглянуто нормативно-правову й методичну базу, відповідно до якої здійснюється документування процесуальних документів цивільного, адміністративного та кримінального провадження, а також організація діловодної роботи у місцевих судах різних інстанцій. До навчально-методичного посібника додається компакт-диск, на якому користувачі комп’ютера знайдуть Електронний довідник, що містить понад 5 000 тисяч зразків управлінських та процесуальних документів, складених і оформлених відповідно до вимог чинного законодавства, які можна використати в навчальному процесі та практичній юридичній діяльності.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
Тлумачний англо-український словник ідіом для бізнесменів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки