28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Зміна та припинення цивільного правовідношення як способи захисту цивільних прав

Останні виставки
Останні новини
Зміна та припинення цивільного правовідношення як способи захисту цивільних прав PDF Друк e-mail

Зміна та припинення цивільного правовідношення як способи захисту цивільних прав

Ромащенко І. О.

Зміна та припинення цивільного правовідношення як способи захисту цивільних прав / І. О. Ромащенко. – К.: Алерта, 2016. – 242 с.

ISBN 978-617-566-365-3

У монографії вперше комплексно досліджуються такі способи захисту цивільних прав та охоронюваних законом інтересів, як зміна та припинення цивільного правовідношення. На огляд виносяться поняття способів захисту цивільних прав, співвідношення з іншими суміжними поняттями, особливості використання способів захисту прав за європейським та міжнародним правом. Розглянуто поняття та види зміни та припинення правовідношення як способів захисту цивільних прав та як правових наслідків настання юридичних фактів, висвітлюються порядок і підстави застосування зазначених способів захисту у різних видах цивільних правовідносин.

Для студентів, аспірантів, викладачів юридичних факультетів вищих навчальних закладів, науковців, суддів, юристів-практиків.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
Безопасность бизнеса в индустрии туризма и гостеприимства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки