16 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Економіка і фінанси підприємства PDF Друк e-mail

Економіка і фінанси підприємства

Економіка і фінанси підприємства: підручник / Й. М. Петрович, Л. М. Прокопишин-Рашкевич. – Львів. 2017 . – 408 с.

ISBN 978-617-574-071-2 «Магнолія 2006»

Підручник підготовлений відповідно до вимог нормативної програми дисципліни «Економіка і фінанси підприємства». В ньому системно викладено теоретичні і прикладні питання економічної і фінансової діяльності підприємств в умовах ринкових трансформацій та жорсткої конкуренції.

Підручник складається з теоретичної та практичної частин, які органічно доповнюють одна одну. Особлива увага звертається на висвітлення концептуальних і проблемних питань діяльності підприємства, пов'язаних з ефективним використанням ресурсів в процесі його функціонування з метою досягнення позитивних фінансових результатів. Практична частина підручника включає питання для самоконтролю, тестові завдання, ситуаційні вправи, задачі, а також повністю відповідає структурі теоретичної частини, що дозволяє читачеві закріпити поданий у підручнику матеріал.

Призначений для студентів економічних спеціальностей, а також для студентів інших спеціальностей, які вивчають економічні дисципліни. Може бути корисним для поповнення знань спеціалістів і роботодавців, слухачів центрів перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників економічних і фінансових служб підприємств і організацій.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Організація туристичних подорожей та екскурсійної діяльності
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки