20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering)

Останні виставки
Останні новини
Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering) PDF Друк e-mail
Вівторок, 16 березня 2021, 09:06

Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering)

Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering) [Електронний ресурс] : автореф. дис … канд. екон. наук : 08.00.04 / Н. І. Кирніс. – Львів : Львів. торгов.-економ. університет, 2020. – 20 с. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.

Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Львівський торговельно-економічний університет, Львів, 2020.

Дисертація присвячена розробленню науково-теоретичних засад, методичних і практичних рекомендацій щодо забезпечення конкуренто-спроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering).

Поглиблено теоретичні положення щодо трактування сутності понять «конкурентоспроможність підприємства» та «конкурентоспроможність ресторанів за спеціальними замовленнями (сatering)». Узагальнено методичні підходи до дослідження та здійснено інтегральну оцінку конкуренто-спроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (сatering). Розроблено концептуальні засади та сформовано методичні підходи до забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (сatering), які ґрунтуються на синергічному поєднанні бізнес-процесів підприємств ресторанного господарства та функцій управління. Окреслено методичні підходи до вдосконалення стимулювання персоналу ресторанів за спеціальними замовленнями (сatering) в контексті забезпечення їх конкурентоспроможності.

Забезпечення конкурентоспроможності ресторанів за спеціальними замовленнями (catering)

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
«Фэйс-контроль». Правила назначения встреч, ведения переговоров и заключения сделок с VIP клиентами
Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки