20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Соціальна відповідальність бізнесу: теорія та методологія обліку

Останні виставки
Останні новини
Соціальна відповідальність бізнесу: теорія та методологія обліку PDF Друк e-mail

Соціальна відповідальність бізнесу: теорія та методологія обліку

Король С. Я.

Соціальна відповідальність бізнесу: теорія та методологія обліку : монографія / С. Я. Король. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2016. – 416 с.

ISBN 978-966-629-798-6

У монографії висвітлено теоретичні засади формування соціальної відповідальності бізнесу, соціальні аспекти еволюції та соціально-орієнтовані концепції бухгалтерського обліку, викладено теоретичні основи і методологічні засади бухгалтерського обліку на соціально відповідальному підприємстві та складання нефінансової звітності. Обґрунтовано спроможність бухгалтерського обліку надавати інформацію про соціальну відповідальність підприємства і забезпечувати формування нефінансової звітності. Запропоновано інноваційний підхід до бухгалтерського обліку на соціально відповідальному підприємстві.

Призначено для науковців, аспірантів, викладачів і студентів вищих навчальних закладів, фахівців з економіки, менеджменту та обліку.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Oxford English for Computing
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки