29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Організація інформаційно-консультаційної діяльності

Останні виставки
Останні новини
Організація інформаційно-консультаційної діяльності PDF Друк e-mail

Організація інформаційно-консультаційної діяльності

Організація інформаційно-консультаційної діяльності: підручник / [Безкровний М. Ф., Кропивко М. Ф., Палеха Ю. І., Іщенко Т. Д.]. – К.: Видавництво Ліра-К, 2015. – 408 с.

ISBN 978-966-2609-78-3

У підручнику розкрито суть організації інформаційно-консультаційної діяльності в світі та особливості її становлення і функціонування в Україні. Розглядаються питання формування інформаційно-консультаційної служби, основні принципи та методи її функціонування, управління, фінансування та організація кадрового забезпечення.

Велика увага приділяється організації консультаційного процесу, ліцензуванню та сертифікації консалтингової діяльності, а також програмні експертні системи під час моделювання підприємства.

Підручник розроблено для опанування студентами дисципліни «Організація інформаційно-консультаційної діяльності» з напряму підготовки студентів і слухачів усіх форм навчання, а також для викладачів вищих і середніх спеціальних навчальних закладів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Advanced Economic Issues (Актуальні питання економіки)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки