29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Система фінансового моніторингу: міжнародні стандарти та український досвід : Навчальний посібник

Останні виставки
Останні новини
Система фінансового моніторингу: міжнародні стандарти та український досвід : Навчальний посібник PDF Друк e-mail

Система фінансового моніторингу: міжнародні стандарти та український досвід : Навчальний посібник

Балануца О. О.

Система фінансового моніторингу: міжнародні стандарти та український досвід : Навчальний посібник. – К.: Вид-во Кондор, 2012. – 320 с.

ISBN 978-966-2533-01-9

У посібнику досліджено схеми відмивання коштів та фінансування тероризму, проаналізовано їх вплив на економічний розвиток держави; детально розглянуто міжнародні механізми протидії, а також діяльність міжнародних організацій, які забезпечують боротьбу з відмиванням коштів та фінансуванням тероризму.

Значну увагу приділено розкриттю сутності правових та інституціональних вимог щодо протидії легалізації злочинних доходів та фінансуванню тероризму; визначенню місця і ролі підрозділу фінансової розвідки в національній системі протидії; характеристиці основних принципів міжвідомчого та міжнародного співробітництва; розкриттю причин і наслідків перебування України у списку ФАТФ країн та територій, які не співпрацюють у сфері боротьби з відмиванням коштів та фінансуванням тероризму.

Основний теоретичний матеріал супроводжується практичними завданнями, схемами, темами для обговорення та питаннями для самоконтролю. Їх можна використовувати викладачами для підготовки семінарських та практичних занять, проведення тестів та модульних контрольних робіт.

Навчальний посібник-практикум розрахований на студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра та магістра зі спеціальності «Фінансовий моніторинг».

Він також може бути використаний студентами економічних спеціальностей, а також викладачами, які цікавляться проблемами фінансової та економічної безпеки, а також організації та побудови ефективної системи протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Маркетингова інформація
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки