19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Психологія конфлікту: теорія і сучасна практика

Останні виставки
Останні новини
Психологія конфлікту: теорія і сучасна практика PDF Друк e-mail

Психологія конфлікту: теорія і сучасна практика

Ложкін Г. В., Пов'якель Н. І.

Психологія конфлікту: теорія і сучасна практика : Навчальний посібник. – К.: ВД «Професіонал», 2006. – 416 с.

ISBN 966-370-057-2

У книзі розглядаються актуальні психологічні проблеми конфліктів, їх функцій, видів і місця в житті особистості, а також особливості їх виникнення та вирішення. Особливу увагу автори звертають на психологічні аспекти аналізу та діагностики конфліктів, прогнозування і профілактики, на психологічні техніки і технології врегулювання й вирішення конфліктів. В навчальному посібнику підібраний й адаптований комплекс психологічних методик, що дозволяють в значній мірі попереджувати виникнення конфліктних ситуацій, ступінь і частоту виникнення конфліктів, попереджувати психологічні прояви і проблеми впливу конфліктів на становлення особистості та її розвитку, психологічних наслідків конфліктів для особистості, групи, суспільства.

Книга адресована всім бажаючим отримати практично орієнтовані психологічні знання, уміння і навички діагностики й прогнозування, регуляції і розв'язання конфліктів.

В книге рассматриваются актуальные психологические проблемы конфликтов, их функций, видов и роли в жизни личности, а также особенности их возникновения и разрешения. Особое внимание авторов обращено на психологические аспекты анализа и диагностики конфликтов, прогнозирования и профилактики, на психологические техники и технологии регулирования и разрешения конфликтов. В учебнике подобран и адаптирован комплекс психологических методик, которые позволяют в значительной мере предупреждать возникновение конфликтных ситуаций, степень и частоту возникновения конфликтов, предупреждать психологические проявления и проблемы влияния конфликтов на становление личности и ее развитие, психологических последствий конфликтов для личности, группы, общества.

Книга адресована всем желающим овладеть практически ориентированными психологическими знаниями, умениями и навыками диагностики и прогнозирования, регуляции и разрешения конфликтов.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Вызов лидерства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки