20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Механізм оскарження в адміністративному праві: теоретичні й прикладні аспекти

Останні виставки
Останні новини
Механізм оскарження в адміністративному праві: теоретичні й прикладні аспекти PDF Друк e-mail

Механізм оскарження в адміністративному праві: теоретичні й прикладні аспекти

Лученко Д. В.

Механізм оскарження в адміністративному праві: теоретичні й прикладні аспекти : монографія / Д. В. Лученко. – Харків : Право, 2017. – 440 с.

ISBN 978-966-937-196-6

У монографії досліджено механізм оскарження як спосіб захисту прав і законних інтересів приватних осіб у відносинах із суб'єктами публічно-владних повноважень. Розглянуто питання зародження і розвитку ідеї оскарження актів публічної влади у класичних джерелах і сучасній літературі. Проаналізовано суб'єктивно-правовий, об'єктивно-правовий, діяльнісний і функціональний аспекти механізму оскарження. Охарактеризовано європейські стандарти оскарження, висвітлено досвід реформування і розвитку законодавства про судове й адміністративне оскарження в пострадянських країнах. Визначено напрями вдосконалення законодавства і судової практики у досліджуваній сфері.

Для фахівців з адміністративного й конституційного права, загальної теорії права, прав людини, публічного управління, а також усіх, хто цікавиться проблематикою відносин публічної влади і особи в умовах демократичної правової державності.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Искусство обращения с людьми: управленческая этика
E-mail-маркетинг. Как привлечь и удержать клиентов
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки