21 | 04 | 2019
Останні виставки
Останні новини
Збірник рецептур PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 08 лютого 2010, 13:54
Image

   Ростовський В. С, Дібрівська Н. В., Пасенко В. Ф.

   Збірник рецептур. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 324 с

   ISBN 978-966-364-995-5

   У книзі наводяться рецептури й технологія приготування принципово нових фірмових страв і кулінарних виробів, придуманих, розробленими й впроваджених кращими кулінарами, майстрами-кухарями й майстрами-кондитерами системи Укрпотребсоюзу всіх регіонів України. У створенні нових кулінарних виробів активну участь брали працівники Вінницької, Чернігівської, Івано-Франківської, Черкаської, Чернігівської й інших областей України.

Останнє оновлення на Понеділок, 08 лютого 2010, 14:16
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Математичні методи та моделі для магістрів з економіки. Практичні застосування
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки