29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства

Останні виставки
Останні новини
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства PDF Друк e-mail
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства

   Іванова О.В.

   Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Уні­верситетська книга, 2010. - 399, [1] с

   ISBN 978-966-680-482-5

   У підручнику висвітлено широке коло питань щодо організації раціо­нального санітарного режиму закладів ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов'язаних з науково обґрунтованими санітар­но-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реа­лізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів.

   Для студентів вищих навчальних закладів кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.091711 «Харчова технологія та інженерія» професійного спрямування «Технологія харчування» і 6.14010 «Готельно-ресторанна справа».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Культурологія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки