25 | 03 | 2019
Головна Нові надходження книг Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства
Останні виставки
Останні новини
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 08 лютого 2010, 13:49
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства

   Іванова О.В.

   Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : підручник / О. В. Іванова, Т. В. Капліна. - Суми : Уні­верситетська книга, 2010. - 399, [1] с

   ISBN 978-966-680-482-5

   У підручнику висвітлено широке коло питань щодо організації раціо­нального санітарного режиму закладів ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов'язаних з науково обґрунтованими санітар­но-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реа­лізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів.

   Для студентів вищих навчальних закладів кваліфікаційного рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.091711 «Харчова технологія та інженерія» професійного спрямування «Технологія харчування» і 6.14010 «Готельно-ресторанна справа».

Останнє оновлення на Понеділок, 08 лютого 2010, 13:49
 
Бібліотечний консультант, натисніть що б розпочати розмову
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Аутсорсинг бизнес-процессов. Советы финансового директора
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки