28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Організація діяльності поліції зарубіжних країн

Останні виставки
Останні новини
Організація діяльності поліції зарубіжних країн PDF Друк e-mail

Організація діяльності поліції зарубіжних країн

Організація діяльності поліції зарубіжних країн : навч. посіб. / за заг. ред. В. В. Чернєя. – К. : КНТ, 2015. – 572 с.

ISBN 978-966-373-758-4

Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни «Організація діяльності поліції зарубіжних країн », яка викладається у вищих навчальних закладах системи Міністерства внутрішніх справ України з урахуванням специфіки діяльності органів і підрозділів внутрішніх справ у сучасних умовах.

У посібнику на основі аналізу та порівняння виокремлюються та співставляються основні напрями діяльності поліції зарубіжних країн з діяльністю міліції України по боротьбі зі злочинністю і профілактиці правопорушень. В окремих розділах пропонуються певні адміністративні, організаційні та нормативні зміни, спрямовані на удосконалення роботи правоохоронних органів України.

Для спеціалістів у галузі права, викладачів, слухачів, курсантів, магістрів та ад'юнктів навчальних закладів системи МВС України.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Теорія прийняття рішень
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки