24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Загальне діловодство: теорія та практика керування документацією із загальних питань, 2017

Останні виставки
Останні новини
Загальне діловодство: теорія та практика керування документацією із загальних питань, 2017 PDF Друк e-mail

Загальне діловодство: теорія та практика керування документацією із загальних питань

Палеха Юрій

Загальне діловодство: теорія та практика керування документацією із загальних питань : навчальний посібник – вид. 4-те (виправлене і доповнене) – К. : Видавництво Ліра-К – 2017. – 624 с. – (Серія посібників з культури діловодства).

ISBN 978-966-2609-56-1

У посібнику в документознавчому аспекті висвітлено питання документаційного забезпечення сучасного управління з урахуванням вимог законів, інструкцій та стандартів, новітніх тенденцій розвитку діловодства, яке подано як результат самовдосконалення цілісної комунікативної системи, як вияв потреби об’єкта управління у вищому рівні впорядкування, як культура операційної управлінської технології.

Посібник включає питання як безпосереднього створення і оформлення документів, так і висвітлення організації діловодного процесу. Наведено розгорнуті характеристики основних нормативних положень щодо створення документів, велика увага приділена систематизації документації, особливостям керування документацією. В посібнику вперше деталізовано технологічні аспекти роботи як з традиційними так і електронними документами. Посібник допоможе студентам при вивчення дисциплін «Діловодство», «Документаційне забезпечення управління» та «Керування документацією». Практичні завдання і тести дозволять проконтролювати ступінь засвоєння знань.

Розрахований на фахівців, керівників організацій, працівників діловодних служб, викладачів і слухачів системи підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів та всіх, хто прагне до високої культури роботи з документами, як настільна книга.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Проблеми вексельного права України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки