20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Управління якістю продукції харчових виробництв

Останні виставки
Останні новини
Управління якістю продукції харчових виробництв PDF Друк e-mail
П'ятниця, 05 червня 2020, 14:14

Управління якістю продукції харчових виробництв

Тюрікова І. С.

Управління якістю продукції харчових виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / І. С. Тюрікова. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 36 с.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Аналіз господарської діяльності
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки