18 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Формування і розвиток правотворчості в умовах трансформації суспільства

Останні виставки
Останні новини
Формування і розвиток правотворчості в умовах трансформації суспільства PDF Друк e-mail

Формування і розвиток правотворчості в умовах трансформації суспільства

Формування і розвиток правотворчості в умовах трансформації суспільства : монографія / за ред. д. філос. н., к. ю. н., професора, Заслуженого діяча науки і техніки України В. П. Плавича. – Одеса: Фенікс, 2018. – 348 c.

ISBN 978-966-928-222-4

Монографія підготовлена колективом авторів, вчених у галузі теорії держави і права та міжнародного права. Досліджуються теоретичні засади особливостей і тенденцій розвитку сучасної правотворчості в умовах трансформації суспільства. Розкриваються закономірності та методологія наукового пізнання сучасної правотворчості, сучасні підходи до виявлення її поняття, змісту та особливостей. Окрему увагу приділено міжнародній правотворчості, гармонізації законодавства України із законодавством держав-членів ЄС.

Колективна монографія буде корисною для докторантів, аспірантів, магістрів, науковців, а також широкому колу читачів, що цікавляться зазначеними проблемами.

Монографія підготовлена в рамках НДР: «Особливості і тенденції розвитку правотворчості в умовах трансформації суспільства» за темою № 249, Наказ 215-18 від 23.01.2013 року (державний реєстраційний номер – 0113U003317, період виконання НДР 2013-2017 рр.).

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Прийняття рішень: теорія та практика
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки