28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Основи психологічної діагностики PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Понеділок, 08 лютого 2010, 13:30
Основи психологічної діагностики

   В.Ф.Моргун, І.Г.Тітов.

   Основи психологічної діагностики. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. - К.: Видавничий Дім "Слово", 2009. - 464 с.

   ISBN 978-966-194-022-1

   У навчальному посібнику розглянуто історичні етани становлення психодіагностики та її специфіку як теоретико-практичної дисципліни. Спираючись на фундаментальні праці Б.Г. Ананьева, Л. Анастазі, Л.С. Виготського, Л.Ф. Бурлачука, Ю.З. Гільбуха, К.М.Гуревича, Г.С. Костюка, О.М. Леонтьева, С.Д. Максименка, С.Л. Рубінштейна, О.Г. Шмельова та ін., особливу увагу приділено типології методів, психометричним основам психологічної діагностики, а також розгляду основних методик, розроблених у межах об'єктивного, суб'єктивного та проективного підходів. Подано математико-статистичні процедури обробки діагностичних даних за допомогою пакету комп'ютерних програм SPSS. У додатку наведено інструктивно-методичні матеріали для семінарських і лабораторних занять та самостійної роботи.

   Навчальний посібник розрахований на студентів-бакалаврів освітнього напряму "Психологія", а також може бути корисний викладачам, науковцям, практичним психологам.

Останнє оновлення на Понеділок, 08 лютого 2010, 13:35
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Організація інформаційно-консультаційної діяльності
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки