23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень

Останні виставки
Останні новини
Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень PDF Друк e-mail

Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень

Кузьмін О. Є., Жовтанецька О. О., Заяць Н. О.

Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень : навч. посібник / О. Є Кузьмин, О. О. Жовтанецька, Н. О. Заяць. – Львів: «Новий Світ - 2000), 2018. – 227 c.

ISBN 978-966-418-248-2

У посібнику викладено теоретичні основи системного аналізу і прийняття інноваційних рішень: основні поняття системного аналізу, побудова загальної моделі інноваційної проблеми, застосування дослідження операцій, етапи прийняття управлінських рішень, логічні і кількісні підходи до вивчення інноваційних проблем та критерії вибору інноваційних рішень. Теоретичні основи підкріплені прикладами і задачами з розв’язками. Для оцінки та практичної апробації отриманих теоретичних знань подано контрольні запитання, тести для самоконтролю, що відносяться до 1 і 2 рівня складності та задачі або ситуаційні вправи, що відносяться до завдань 3 рівня складності.

Посібник призначений для магістрів спеціальності «Управління інноваційною діяльністю», аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, спеціалістів в інноваційній сфері та фахівців. Книга може бути корисна усім, хто у своїй роботі займається прийняттям інноваційних рішень.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Реинжиниринг корпорации : Манифест революции в бизнесе
Моделювання і прогнозування стану довкілля
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки