20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Математична лінгвістика. [Книга 1. Квантитативна лінгвістика]

Останні виставки
Останні новини
Математична лінгвістика. [Книга 1. Квантитативна лінгвістика] PDF Друк e-mail

Математична лінгвістика. [Книга 1. Квантитативна лінгвістика]

В. В. Пасічник, Ю. М. Щербина, В. А. Висоцька, Т. В. Шестакевич

Математична лінгвістика. [Книга 1. Квантитативна лінгвістика] : [Навчальний посібник]. − Львів : «Новий світ-2000», 2012. − 359 [1] с.

ISBN 978-966-418-191-1

Навчальний посібник містить матеріал, необхідний для вивчення основних теоретичних засад, функціональних можливостей та практичного застосування теорії математичної лінгвістики в дослідженні мов, розроблення прикладних засобів та інформаційних систем аналізу та опрацювання природних мов. У книзі першій розглянуто питання квантитативної лінгвістики. Викладення матеріалу супроводжується значною кількістю прикладів, що полегшує його сприйняття і засвоєння. Подається перелік запитань і тестів для самоконтролю, а також завдання для самостійного виконання (трьох рівнів складності) та довідкова інформація для розв'язування задач.

Навчальний посібник призначається для студентів, що навчаються за напрямами галузей знань «Інформатика та обчислювальна техніка» (напрям 6.050101 «Комп'ютерні науки»), «Системні науки та кібернетика» (напрям 6.040303 «Системний аналіз») і споріднених галузей знань, пов'язаних з вивченням прикладної лінгвістики та інформаційних технологій. Може бути використаний аспірантами як підґрунтя для наукових досліджень і викладачами як дидактичний матеріал, а також для самостійного вивчення і підвищення кваліфікації.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Как разговаривать с кем угодно, когда угодно и где угодно
Делопроизводство [Документационное обеспечение управления]
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки