28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Організація готельно-ресторанного обслуговування PDF Друк e-mail
Середа, 13 травня 2020, 14:28

Організація готельно-ресторанного обслуговування

Організація готельно-ресторанного обслуговування. Навчальний посібник/ Лук'янов В. О., Мунін Г. Б. − К.: Кондор-Видавництво, 2012. − 346 с.

ISBN 978-966-2781-05-2

Даний посібник написаний у зв'язку з підготовкою готельної інфраструктури до проведення на території України фінальної частини Чемпіонату з футболу «Євро-2012» та з урахуванням подальших перспектив функціонування готельного та ресторанного бізнесу. Збільшення кількості туристів на території України вимагає від вітчизняного менеджменту формування сукупності знань, інноваційних підходів і технологій, щоб організувати належний сервіс в індустрії гостинності.

У посібнику розглянуті сучасні концепції організації обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних і практичних засадах організації обслуговування гостей. Розглянуті теоретичні та практичні аспекти організації обслуговування в готельному та ресторанному бізнесі відповідають сучасним вимогам ведення бізнесу, міжнародним стандартам та вимогам УЄФА до приймаючих країн.

У розділах даного видання розглянуто специфіку та особливості організації обслуговування у готельних та ресторанних закладах, досліджено внутрішню структуру готельно-ресторанного бізнесу та проаналізовано можливості підвищення якості обслуговування клієнтів за рахунок використання висококваліфікованого персоналу та раціонального управління трудовими ресурсами. Зрозумілою мовою обґрунтовується концепція економічного ефекту, зумовленого оптимізацією організації постачання товарно-матеріальних ресурсів. Особливу увагу також приділено організації харчування у готелях. А також аргументується необхідність прийняття сучасних архітектурно-дизайнерських рішень при проектуванні та будівництві готельних та ресторанних споруд, ураховуючи встановлені Державні будівельні норми.

Посібник ставить за мету покращення знань і досвіду студентів, аспірантів, науковців і практиків, з новітніх аспектів готельного та ресторанного бізнесу в посткризовий період та підвищення рівня фахової підготовки працівників, спеціалістів і всіх тих, хто бажає працювати в даній галузі.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Організаційно-правові засади державної служби в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки