19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг

Останні виставки
Останні новини
Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг PDF Друк e-mail

Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг

Іванова Л. О.

Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг: навч. посібник / автори Іванова Л. О., Музика О. М. − Львів : «Магнолія 2006», 2012. − 226 с.

ISBN 978-617-574-055-2 «Магнолія 2006»

У навчальному посібнику розглядаються сутність, завдання та особливості моніторингу світового ринку готельних і ресторанних послуг. Особлива увага відводиться методиці моніторингу світового ринку готельних і ресторанних послуг та його інформаційному забезпеченню. Визначається вплив чинників кон'юнктури на функціонування світового ринку готельних і ресторанних послуг. Теоретичні положення доповнені комплексними розрахунково-аналітичними завданнями та ситуаціями для самостійного вирішення, тестами, індивідуальними навчально-дослідними завданнями для самостійного виконання, які спрямовані на поглиблення практичних навичок щодо використання показників та індикаторів кон'юнктури для аналізу і оцінки стану світового ринку готельних і ресторанних послуг.

Навчальний посібник призначено для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», викладачів, науковців та фахівців, які займаються дослідженнями світового ринку готельних і ресторанних послуг.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Ораторське мистецтво
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки