29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Наука і молодь в ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 5 грудня 2019 року)

Останні виставки
Останні новини
Наука і молодь в ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 5 грудня 2019 року) PDF Друк e-mail
П'ятниця, 20 березня 2020, 14:03

Наука і молодь в ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 5 грудня 2019 року)

Наука і молодь в ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 5 грудня 2019 року). – Полтава: ПУЕТ, 2019. – 530 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – Текст укр., рос., англ. мовами.

ISBN 978-966-184-369-0

У збірнику представлено тези учасників V Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції «Наука і молодь в ХХІ сторіччі» за тематичними напрямами: «Біотехнологія та біоінженерія», «Готельно-ресторанна та курортна справа», «Документознавство, інформаційна, бібліотечна та архівна справа», «Економіка», «Інформатика та комп’ютерні науки», «Керівництво та лідерство», «Маркетинг», «Менеджмент і адміністрування», «Міжнародні економічні відносини», «Облік і аудит», «Педагогіка вищої школи», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Право», «Товарознавство», «Туризм», «Фізична культура та спорт», «Філологія», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Харчові технології та інженерія», «Хімія».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Драйв. Завести сотрудников и достичь выдающихся результатов
Криміналістика. Т. 1
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки