19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Фінанси підприємств PDF Друк e-mail
Фінанси підприємств

   Філімоненков О. С, Дема Д. I.

   Фінанси підприємств: Підручник. - К.: Алерта, 2009. - 496 с.

   ISBN 978-966-2183-36-8

   Підручник написаний відповідно до діючої програми курсу "Фінанси підприємств". У ньому розглядається сутність фінансів підприємств, принци­пи їх організації, сутність грошових коштів, канали їх надходження, порядок зберігання і витрачання, сутність фінансових результатів, їх види, порядок фор­мування і розподілу, сутність податків, їх класифікація, порядок розрахунку і сплати в бюджет, організація оборотних активів і кредитування підприємств, сутність капітальних вкладень, їх види, порядок здійснення і фінансування, сутність фінансового планування, його види і їх характеристика, зміст і порядок складання фінансового плану підприємства та ін.

   При розкритті питань, що розглядаються, використовувалися відповідні законодавчі і нормативні документи (з урахуванням їх змін і доповнень), що регулюють фінансову діяльність підприємств.

   Для студентів економічних вищих навчальних закладів. Може бути корисним і для практичних робітників, які займаються питаннями економіки, бухгалтерського обліку та оподатковування підприємств.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Гроші та кредит
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки