16 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Розвиток соціально-економічних систем в індикативному відображенні споживчого ринку України

Останні виставки
Останні новини
Розвиток соціально-економічних систем в індикативному відображенні споживчого ринку України PDF Друк e-mail
Понеділок, 16 грудня 2019, 14:19

Розвиток соціально-економічних систем в індикативному відображенні споживчого ринку України

Яхно Т. П.

Розвиток соціально-економічних систем в індикативному відображенні споживчого ринку України : монографія / Т. П. Яхно. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 377 с.

ISBN 978-966-184-346-1

У монографії представлено теоретичні й методологічні основи дослідження розвитку України як соціально-економічної системи, а також споживчого ринку в їх взаємообумовленості та взаємозв’язку. Проведено комплексне дослідження національної економіки в індикативному відображенні розвитку споживчого ринку. Показано дієвість економічної політики держави (промислової, зовнішньоекономічної, грошово-кредитної та податково-бюджетної) у відображенні змін споживчого ринку.

Монографія орієнтована на широкий загал читачів – керівників державних установ, великих компаній, організацій, підприємств, науковців і викладачів, аспірантів та студентів, а також спеціалістів консалтингових компаній.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Технологія приготування їжі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки