24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Безвідходні технології харчових виробництв

Останні виставки
Останні новини
Безвідходні технології харчових виробництв PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 10:00

Безвідходні технології харчових виробництв

Наконечна Ю. Г.

Безвідходні технології харчових виробництв : навчальні завдання та методичні рекомендації для лабораторних занять і самостійної роботи для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітні програми «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 53 с.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Історія держави і права України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки