19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Асортимент і якість кондитерських виробів PDF Друк e-mail
Асортимент і якість кондитерських виробів

   Сирохман I. В., Лебединець В. Т.

   Асортимент і якість кондитерських виробів. К.: Центр учбової літератури, 2009. — 636 с

   ISBN 978-966-364-899-6

  Наведено класифікацію і дано товарознавчу характеристику асортименту кондитерських виробів. Розглянуто формування асортимент, вимоги до якості та правила приймання кондитерських виробів. Виділено основні групи і підгрупи, типові представники, їх споживні властивості і відмінні особливості та ілюстрації. Це допоможе студентам і фахівцям краще орієнтуватись у складному асортименті кондитерських виробів. Вимоги до якості відповідних груп базуються па діючих державних стандартах, частина матеріалу узагальнена за результатами досліджень різних авторів.

   Матеріал посібника викладено відповідно до програми дисципліни «Товаро­знавство продовольчих товарів». Він розрахований на підготовку бакалаврів за напрямом «Товарознавство і торгівельне підприємництво», магістрів і для підвищення кваліфікації відповідних фахівців. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Економіка підприємства Т. II
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки