25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Асортимент і якість кондитерських виробів PDF Друк e-mail
Асортимент і якість кондитерських виробів

   Сирохман I. В., Лебединець В. Т.

   Асортимент і якість кондитерських виробів. К.: Центр учбової літератури, 2009. — 636 с

   ISBN 978-966-364-899-6

  Наведено класифікацію і дано товарознавчу характеристику асортименту кондитерських виробів. Розглянуто формування асортимент, вимоги до якості та правила приймання кондитерських виробів. Виділено основні групи і підгрупи, типові представники, їх споживні властивості і відмінні особливості та ілюстрації. Це допоможе студентам і фахівцям краще орієнтуватись у складному асортименті кондитерських виробів. Вимоги до якості відповідних груп базуються па діючих державних стандартах, частина матеріалу узагальнена за результатами досліджень різних авторів.

   Матеріал посібника викладено відповідно до програми дисципліни «Товаро­знавство продовольчих товарів». Він розрахований на підготовку бакалаврів за напрямом «Товарознавство і торгівельне підприємництво», магістрів і для підвищення кваліфікації відповідних фахівців. Частину матеріалу можна адресувати і широкому колу читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Екологія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки