28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств

Останні виставки
Останні новини
Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств PDF Друк e-mail
Понеділок, 02 вересня 2019, 10:20

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств

Ткач Н. І.

Інноваційний інжиніринг м’ясопереробних підприємств : методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту для студентів спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» ступеня магістра / Н. І. Ткач. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 48 с.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Вікова психологія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки