29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Процеси та апарати харчових виробництв PDF Друк e-mail

Процеси та апарати харчових виробництв

Тарасенко І. І.,

Процеси та апарати харчових виробництв : навч. посіб. / І. І. Тарасенко. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 203 с.

ISBN 966-629-030-8

У посібнику наведена класифікація і характеристика основних процесів та апаратів, що мають суттєве значення у виробництві продукції громадського харчування.

Навчальний посібник розрахований для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Технологія харчування», спеціалізація - «Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
Загальна теорія держави і права : (основні поняття, категорії, прав. конструкції та наук. концепції)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки