25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Інтелектуальна власність PDF Друк e-mail
Середа, 03 липня 2019, 10:58

Інтелектуальна власність

Хомич Г. П.

Інтелектуальна власність : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів спеціальності 181 «Харчові технології» освітні програми «Технології в ресторанному господарстві», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Г. П. Хомич. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 59 с.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ПСИХОЛОГИЯ И ПЕДАГОГИКА
Ферменты в пищевых технологиях
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки